tag:blogger.com,1999:blog-23533310.post2410967363527728941..comments2023-03-22T15:45:12.944+01:00Comments on Kulturknutar: BrantevikssillHans Lundgrenhttp://www.blogger.com/profile/06282281515682035436noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-23533310.post-21974378446681421062017-12-19T19:14:49.938+01:002017-12-19T19:14:49.938+01:00Hej Gunilla!
Det går säkert bra, men det blir nog ...Hej Gunilla!<br />Det går säkert bra, men det blir nog inte Brantevikssill ;) I det här receptet används ju gravad strömming (I Skåne kalla man ju strömming som fiskas runt Skånekusten för sill.) och skillnaden mot inlagd sill (Islandssill) är ju ganska stor. Jag tycker gott att du kan prova, men som stat, det blir nog en annan sak.<br />Skriv gärna här om resultatet om du testar.<br />/HansHans Lundgrenhttps://www.blogger.com/profile/06282281515682035436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23533310.post-83590067038532713992017-12-19T11:57:44.603+01:002017-12-19T11:57:44.603+01:00Om det är kris med tid, kan man inte använda inläg...Om det är kris med tid, kan man inte använda inläggningssill på burk, som ju är färdig eller?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06138726007106825178noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23533310.post-9899333177073928252012-12-19T21:51:00.290+01:002012-12-19T21:51:00.290+01:00Det går nog bra men skynda dig med det första mome...Det går nog bra men skynda dig med det första momentet. Den måste ligga ca 10 timmar.Hans Lundgrenhttps://www.blogger.com/profile/06282281515682035436noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-23533310.post-44011057295542353562012-12-19T19:47:27.239+01:002012-12-19T19:47:27.239+01:00Med hänsyn till dagens datum, den 19/12, ställer s...Med hänsyn till dagens datum, den 19/12, ställer sig vän av god sill och snaps frågan hur förhandlingsbar veckan är, givet att man vill förtära sillen vid en tidpunkt några timmar innan svenska folket slår sig ned framför Kalle Anka.Sophia Bhttp://www.dexion.orgnoreply@blogger.com