29 mars 2008

Körslaget I

I kväll börjar TV4 sin nya serie ”Körslaget”. Under devisen i trailern: ”Glöm allt du vet om körsång” har man visserligen redan ursäktat sig. Det handlar inte om körsång utan om något annat. Vad vet vi inte.

Med mina 45 års erfarenhet av körsång ur alla aspekter är det mycket begärt att jag plötsligt ska glömma allt. (Att jag redan glömt en hel del under 45 år är självklart – men allt.)
Hursomhelst.
– Du måste titta, sa hustrun. De kommer att fråga dig vad du tyckte.
Vilka de är var lite oklart, men hon har säkert rätt som vanligt. Jag ska titta.

3 kommentarer:

sLars sa...

Tja...du...vad ska man säga. Jag slutade titta efter en halv minut. Sedan kikade jag på anmodan av övriga delar av familjen 15 sekunder åt gången.

Man hoppar ju inte av glädje precis. Och det är milt sagt.

Maria sa...

Å jag förstår att ni två måste ha ruskigt svårt för det där. Men tänk såhär: glada amatörer får showa lite på bästa sändningstid. Och halvdammiga kändisar får glänsa lite för en stund. Och sen behöver ni inte titta.

Hans Lundgren sa...

Maria: Jodå, jag missunnar verkligen ingen att vara med eller titta på heller för den delen. Jag tror också att det kan vara viktigt för körlivet i de mindre orter som deltar.
Men jag tycker kanske också att det skulle kunna göras satsningar på det körliv som representerar konstnärlig kvalitet och som redan finns..