9 januari 2007

OK, här kommer lösningen!

Vi har två vinnare!
Chère cousine V. och Bästisgrannen får dela första pris! Jag har inte dansat med Tarras-Wahlberg. Ärligt talat - om tillfälle gavs - skulle jag nog inte våga. Hon verkar rätt stiff.
  1. Jo, jag har druckit champagne (fast det var nog ett enklare mousserande vin) och samtalat med dåvarande utrikesministern före en middag på Uppsala slott.
  2. Jo, jag medverkade som korist/statist i Bergmans filmatisering av Trollflöjten i mitten av 70-talet.
  3. No dancing!
  4. Jo faktiskt. Drottning Silvia skulle promoveras till hedersdoktor vid Linköpings universitet och i samband med den högtidliga processionens intåg missade kungen sin plats först i ledet och jag fick springande ta en genväg med honom för att genskjuta processionen – till säkerhetsmännens stora bestörtning. (Säpo-män i frack blir nog lite tafatta.)
  5. Jo, efter en turné i Jordanien fick jag en bild föreställande Hussein med dedikationen "From Hussein to Hassein". I ärlighetens namn ska väl sägas att varken gåvan eller dedikationen var från kungen personligen, utan från mina körsångare.

1 kommentar:

Fröken Lund sa...

Vilka spännande påståenden du hade. Mina var nog inte så spännande men det var ändå ganska svårgissat märkte jag. Ingen misstänkte att jag faktiskt brottats på riktigt.